Husmodell

Kilsten

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 132 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3 m
  • Byggarea 174 m2
  • Antal rum 3 sovrum
Allt om detta hus

Ett 1-planshus med många funktioner på en mindre yta.

Passar både den lilla barnfamiljen och paret som vill ha gott om plats.

Kilsten är ett hus där det blir enkelt att ta vara på varje yta. Både barnfamiljen och ett yngre eller äldre par trivs här – och det extra sovrummet kan enkelt användas som exempelvis gästrum, kontor för hemmajobbaren eller som pysselrum. Med Kilsten har du dessutom goda möjligheter att anpassa planlösningen om du vill ha ett större hus.

Både köket och vardagsrummet är smart planerat och det skapas ett härligt flöde mellan de två rummen, som ligger i vinkel. Och i själva köket finns ett glasparti mellan arbetsytan och matplatsen. Det knyter samman de två ytorna – samtidigt som det skapar olika rumsligheter som hjälper dig få ut så mycket som möjligt av ytorna.

”I köket finns ett glasparti mellan arbetsytan och matplatsen som knyter dem samman.”

Frida Andersson, arkitekten bakom Kilsten

Ett hus i flera stilar.

Kilsten presenteras i tre olika stilar, där vår arkitekt Frida Andersson har skapat färdiga exteriöra designförslag. Fördjupa dig i den industriella stilen – men ta dig även en titt på huset i modern stil och den lantliga stilen inspirerad av faluröd stuga eller den klassiska skånelängan. Vilken väljer du?

Planlösningar

Kilsten kommer i tre olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Kilsten x Industriell

I den industriella stilen möts man snabbt av kontrasten mellan vitt och svart – med det ljusa, putsade fasaden mot svarta industrifönster. Den indragna uteplatsen med fönster i vinkel mellan kök och vardagsrum ger huset ett eget karaktärsdrag. Och det gör även det högresta köksfönstret vid gaveln.

Kilsten i industriell stil

Boarea: 132 m²
Byggarea: 174 m²
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 3 m
Taklutning: 34°

Kilsten x Modern

Här talar färgen sitt tydliga språk, där vi går tillbaka till naturen. Den murrigt gröna kulören med det enkla och raka fönsterspråket ger huset sitt tydliga uttryck. Den gråa kulören på fönster, dörrar och detaljer bryter av mot det gröna, samtidigt som färgerna kompletterar varandra vackert. Och det indragna entrépartiet och uteplatsen skapar liv åt fasaden.

Kilsten i modern stil

Boarea: 132 m²
Byggarea: 174 m²
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 3 m
Taklutning: 27°

Kilsten x Lantlig med trä

I den här lantliga stilen får Kilsten känslan hos ett klassiskt falurött hus – med ockragula fönster och fönsteromfång som ger huset en varm touch. Den ljusa färgsättningen vid fasadindragningarna skapar en ljus och fräsch uteplats under tak, både på fram- och baksida.

Kilsten i lantlig stil med träfasad

Boarea: 132 m2
Byggarea: 176 m2
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 3 m
Taklutning: 27°

Kilsten x Lantlig med puts

Husets andra lantliga utförande flörtar med det skånska landskapet. Kilstens gula tak och entrédörrar knyter an till områdets utbredda slätter. Och den ljust putsade fasaden och ljusa fönster ger en känsla av tidlös arkitektur.

Kilsten i lantlig stil med putsad fasad

Boarea: 132 m2
Byggarea: 174 m2
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 3 m
Taklutning: 27°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?