Husmodell

Morgondagg

Allt om detta hus Visa bildgalleri
  • Typ 2-planshus
  • Boarea 198 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 6,9 m
  • Byggarea 176 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett ljust & rymligt 2-planshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Utforska det stilrena 2-planshuset Morgondagg – med öppna ytor och ett kubiskt, nutida utseende.

Från första steget in i Morgondagg välkomnas du av vackra ljusinsläpp och rymd. Detta tack vare den öppna vyn mot det generösa glaspartiet i vardagsrummet och rymden från öppningen i bjälklaget mot övervåningen. På så vis knyts dessa ytor naturligt samman. Kök och vardagsrum ligger avskilt från varandra, men knyts ihop via de generöst glasade ytorna i respektive rum – med siktlinjer sinsemellan för ett vackert samspel. På plan 2 finns den mer privata delen med allrum, badrum och husets fyra sovrum

"Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljus och rymd"
Frida Andersson, arktiekten bakom Morgondagg

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Industriell - bottenplan

Från entrén möts du av ljuset från vardagsrummets svarta industrifönster. Och entréplanet knyts ihop med övervåningen via öppningen i bjälklaget. Köket ligger i anslutning till entrén, följt av ett arbetsrum.

Planlösning 2 av 4

Industriell - övervåning

Här möts du av ett allrum, omgett av husets sovrum och badrum. Stora industrifönster vetter mot husets fram- och baksida. Via badrummet och ett av sovrummen har du även utsikt över övervåningens båda kortsidor.

Planlösning 3 av 4

Modern - bottenplan

Från entrén möts du av ljuset från vardagsrummets öppna fönstersektioner. Och entréplanet knyts ihop med övervåningen via öppningen i bjälklaget. Köket ligger i anslutning till entrén, följt av ett arbetsrum.

Planlösning 4 av 4

Modern - övervåning

Här möts du av ett allrum, omgett av husets sovrum och badrum. Stora, öppna fönsterpartier vetter mot husets fram- och baksida. Via badrummet har du även utsikt över övervåningens ena kortsida.

Fler planlösningar

1 av 4

Industriell - bottenplan

2 av 4

Industriell - övervåning

3 av 4

Modern - bottenplan

4 av 4

Modern - övervåning

Visningar

Visningshus

Morgondagg

Tids­bokning

Järngatan 20, Taberg

Boka tid

Morgondagg x Modern

En känsla av nutida funkis

De raka linjernas dramatik möter luftighet, öppna ytor och ljus i ett imponerande 2-planshus. Här hittar vi vackra nivåskillnader och asymmetriska fönstersättningar. Det är hög tid att lära känna Morgondagg i modern stil.

Unika vinklar

Kombinationen av de svarta fasaderna och de varma, teakinspirerade fönstren skapar den nutida funkiskänslan. Trädgårdsvyn, där den lägre huskroppen skjuter ut ifrån den annars sammanhållna byggnadskroppen, bildar en vinkel som är unik för huset.

Vackra skuggor

Huset har ett pådockat garage, som ramas in med en pergola vid carporten. Här bjuds naturen in, där klätterväxter kan smita upp längs balkarna. Fönsterramen på fasadens entrésida är en modern detalj som skapar skuggeffekter till fasaden och en vacker tredimensionell känsla.

Öppenhet och ljus

Vy från entré mot allrum och det uppglasade vardagsrummet visar på den rymd man möter längre in i huset. Det stora öppna allrummet på övervåningen med öppningen i bjälklaget och stora fönsterpartier

Morgondagg i modern stil

Boarea: 198 m²
Byggarea: 176 m²
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 6,9 m
Taklutning: 8°

Morgondagg x Industriell

Ett möte mellan hårt och mjukt 

Den här stilen är utformad med stående funkispanel och svarta småspröjsade fönster. Kombinationen av de svarta industrifönstren och takpannorna i samma färg kontrasterar mot panelen. Detta sätter stilen för hela huset.

Morgondagg i industriell stil

Boarea: 198 m2
Byggarea: 147 m2
Antal sovrum: 3 st
Byggnadshöjd: 5,8 m
Taklutning: 34°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.