Husmodell

Skiffer

  • Typ 1,5-planshus
  • Boarea 181 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3,8 m
  • Byggarea 117 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Allt om detta hus

Ett 1,5-planshusför den nytänkande familjen.

Huset för den som söker en modern touch och nya designlösningar.

Skiffer sticker ut med sin spännande planlösning. På entrévåningen ligger rummen i vinkel och runt trappan skapas ett vackert flöde. Den raka trappan i sig är integrerad i rummet och ger huset en effektfull, modern touch.

Huset har öppet upp i nock, med 45° taklutning – som skapar en luftig och öppen känsla. Övervåningens allrum får även en spännande yta, tack vare husets takkupa. Genom att möblera ytan kan du ta vara på utsikten från det stora fönsterpartiet.

”Sitt i det generösa fönsterpartiet och njut av utsikten.”

Frida Andersson, arkitekten bakom Skiffer

Ett hus i flera stilar.

Skiffer presenteras i två olika stilar, där vår arkitekt Frida Andersson har skapat färdiga exteriöra designförslag. Fördjupa dig i den industriella stilen – men ta dig även en titt på huset i modern stil. Vilken väljer du?

Planlösningar

Skiffer kommer i två olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Skiffer x Industriell

Huset i industriell stil har en putsad exteriör som ger en rå betongkänsla. Skiffer är ett hus där varje rum badar i ljus, tack vare stora och uppglasade fönsterpartier.

Skiffer i industriell stil

Boarea: 181 m²
Byggarea: 117 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,8 m
Taklutning: 45°

Skiffer x Modern

Husets mörka kulör i kontrast med fönstren i träimitation ger en spännande blandning mellan hårt och mjukt. Här ser du huset i en nutida funkistappning, med ett asymmetriskt fönsterspråk. Med många takfönster och plåttakkupan skapas en vacker, varierad känsla.

Skiffer i modern stil

Boarea: 181 m²
Byggarea: 117m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,8 m
Taklutning: 45°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?