Beställ katalog

Industriella hem.

Här skapas vackra kontraster där klassiskt möter nutid. Den industriella stilen erbjuder öppna ytor med mycket ljusinsläpp. Bland husen i den här stilen kombineras inslag av naturrent trä med sten och plåt.

Inspirerat av fabrikslokaler och ladhus

Förr i tiden fick även industrilokaler vara vackra på riktigt, och det är från dessa som våra industriella hus hämtar sin inspiration. Ladhus och deras skandinaviskt minimalistiska uttryck är också en inspirationskälla. Resultatet blir moderna hem med stilren känsla, i en neutral färgskala där karaktäristiskt svarta detaljer bidrar med lite mer attityd. Hus i industriell stil bjuder på ett möte mellan utsökt form – och funktion. Där stora fönster, generösa öppna ytor och högt i tak checkar av det mesta på listan för våra nutida husdrömmar.

Lär känna våra hus i industriell stil

Andra modeller som också kan fås i stilen

Detaljerna som gör stilen rättvisa.

Vi har satt ihop några tips för dig som vill ha hjälp på traven med att hitta detaljerna som fulländar den industriella stilen.

Till artikeln

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.