Beställ katalog
  • Bygghöjd 5,7 m
  • Byggarea 130 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se alla planlösningar

Utsökt 2-planshus med nutida herrgårdskänsla.

Morgonstjärna är ett tvåplanshus med entré på gaveln, vilket gör det extra lämpligt för smala tomter med kortsidan mot gatan. Här bor du med nutida herrgårdskänsla i form av ljusa, vackra sällskapsytor och väl disponerade privata zoner med totalt fyra sovrum, varav ett på entrévåningen.

Från entrén har du en inbjudande siktlinje rakt igenom hela huset. Här finns gott om praktiska fördelar, som ett rymligt kapprum, toalett med dusch och tvättstuga med groventré. Ett par steg längre in öppnar sig en imponerande yta rum med kök och vardagsrum på varsin sida. Vardagsrummet skjuter ut ur fasaden som ett burspråk och har generöst med fönster runt om. Från matplatsen når du också ett trevligt sovrum, eller kanske ditt hemmakontor?

På övervåningen har familjen gott om rum för privatlivet. Här finns ett stort allrum, eller ett jättestort sådant, beroende på vilken av husets stilar du väljer. Men också ett generöst badrum, gott om förvaring och tre rymliga sovrum. Master bedroom kan dessutom skryta med eget dressingroom – och egen toalett med dusch.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Ocean Living

Från entrén på gaveln har du fri sikt genom hela huset. I mitten av planet finns kök och vardagsrum på vardera sida – där det senare är utformat som ett burspråk, med fönster och altandörr i klassiskt spröjsat utförande.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Ocean Living

En trappa upp når du det generösa allrummet, även det utformat som ett burspråk med gott om fönster dekorerade i klassisk stil. På övervåningen finns även riktigt bra förvaringsytor i anslutning till varje sovrum.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Ocean Living

2 av 2

Övervåning - Ocean Living

Alexander Aronsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Morgonstjärna x Ocean Living

Ocean Living-stilen bjuder på ljusa, symmetriska fasader som ger en tidlös känsla, med sina vackra detaljer och utsmyckningar. Stora klassiskt spröjsade fönster, svarta takpannor som ger snygg kontrast till ljus träpanel. Och den ståtliga pelarverandan vid entrén – som både välkomnar dig hem och ger huset den ståtliga känslan som är så typisk för stilen.

Mitt i huset öppnar sig en imponerande yta som rymmer kök och vardagsrum.
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.