Husmodell

Havsbris

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 160 m2
  • Arkitekt Ingalill Lägersten
  • Bygghöjd 3,2 m
  • Byggarea 182 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Allt om detta hus

Ett rymligt och öppet 1-planshus från Myresjöhus.

Mittpunkten i huset är det kombinerade köket och vardagsrummet, med gott om utrymme för att umgås.

Master bedroom ligger avskilt med egen klädkammare och bad. I andra änden av huset finns barnens avdelning med allrum och tre sovrum. Havsbris är ritat med vinklar som både ger mindre insyn och ett naturligt vindskydd i trädgården. Det här är ett lättplacerat hus som enkelt kan anpassas efter väderstrecken – och även får plats på en mindre tomt.

"Ett hus som präglas av en öppen, luftig känsla"
Ingalill Lägersten, arkitekten bakom Havsbris

Ett av våra mest populära hus med nytt namn.

Havsbris är en utveckling av en populär husmodell från Myresjöhus som tidigare har gått under namnet Ballad och Capella. Havsbris presenteras på den här sidan i tre olika stilar. Fördjupa dig i den industriella stilen – men ta dig även en titt på huset i modern och lantlig stil. Vilken väljer du?

Planlösningar

Havsbris kommer i tre olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Havsbris x Industriell

I industriell stil skapas vackra kontraster mellan den grå panelen och plåttaket mot de svarta industrifönstren. Entrésidan har fått fönsterluckor med svartmålade ribbor som skyddar mot både sol och insyn.

Havsbris i industriell stil

Boarea: 160 m²
Byggarea: 182 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,2 m
Taklutning: 45° och 34°

Havsbris x Modern

Havbris i modern stil är ett hus där det avskalade, raka och kubiska skapar vackra vinklar. Fasadens gråa färg tillsammans med blandad färgsättning på fönsterna ger en nutida funkiskänsla. Intrycket mjukas upp av träbruna detaljer som pergola och fönsterluckor.

Havsbris i modern stil

Boarea: 160 m²
Byggarea: 196 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,0 m
Taklutning: 8°

Havsbris x Lantlig

Det lantliga uttrycket har ett mer traditionellt utseende med vit putsad fasad, nätt takfot och symmetriskt fönsterspråk. Huset passar lika bra på landsbygden som i staden.  

Havsbris i lantlig stil

Boarea: 160 m2
Byggarea: 182 m2
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,2 m
Taklutning: 45° och 34°

Hus vi byggt

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?