• Typ 1-planshus
  • Boarea 165 m2
  • Arkitekt Frida Andersson
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 198 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 1-planshus i vinkel, med fyra sovrum & flexibel planlösning.

Nymåne är enkelt att anpassa efter en familjs specifika behov – både den mindre och lite större. Vinkelhusets stora glaspartier kommer släppa in ljuset och omgivningen.

Det stora sovrummet, med badrum och klädkammare, finns i ena änden av huset – medan ett mindre allrum och de övriga tre sovrummen hittas på motsatt sida. Det öppna köket och vardagsrummet kopplas samman med en fri siktlinje. På så vis kombinerar Nymåne avskildhet med gott om plats för att umgås. Dessutom går det enkelt att anpassa huset genom att välja bort det fjärde sovrummet. Nymåne är ritat med sociala ytor i anknytning till trädgården. I och med husets vinkel skapas en vackert inbäddad innergård intill vardagsrummet och köket.

"Jag ville skapa sociala ytor med närhet till trädgården"
Frida Andersson, arktiekten bakom Nymåne 

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Planlösning i industriell stil

Planlösning 2 av 3

Planlösning i lantlig stil

Planlösning 3 av 3

Planlösning i modern stil

Fler planlösningar

1 av 3

Planlösning i industriell stil

2 av 3

Planlösning i lantlig stil

3 av 3

Planlösning i modern stil

Nymåne x Industriell

Småspröjs och raka linjers skönhet

Kanske får du känslan av pensionerade bryggerier i London eller gamla fabrikslokaler i östra Berlin? Med den trendriktiga, industriella stilen får du mycket ljusinsläpp och öppna ytor. Förverkliga industristilen i ditt Nymåne.

Tydliga kontraster

Stilen följer en enkel arkitektur där material som sten, trä och plåt kombineras. I denna stil har huset getts ett sadeltak såväl som svarta, småspröjsade fönster. Både tak och fönster ger en vacker kontrast till den stående grå panelen.

Ljuset tar plats

På insidan möter det dekorativa det praktiska. Vi ser stilenliga altandörrar, även de i industristil, som låter ljuset flöda genom huset. Från entrén ser du in till köket och matplatsen, där råa material och öppna hyllplan kompletterar hemmets raka linjer.

Ute & inne

Med generöst uppglasade partier är det enkelt att låta miljön utanför bli en del av hemmet. Köksdelen och vardagsrummet omsluter en naturlig uteplats, där du enkelt öppnar upp de spröjsade glasdörrarna till vad som blir ett naturligt extrarum.

Nymåne i industriell stil

Boarea: 165 m²
Byggarea: 198 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,1 m
Taklutning: 38°

Nymåne x Lantlig

Hjärtat som slår för nostalgin

I den lantliga stilen tolkas en klassisk faluröd stuga. Med eller utan vita knutar – fast paketerat på ett samtida sätt. De spröjsade fönsterna och sadeltaket finns fortfarande kvar. Och en varm, ombonad hemmakänsla infinner sig snabbt.

Nymåne i lantlig stil

Boarea: 165 m²
Byggarea: 200 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 4,2 m
Taklutning: 38°

Nymåne x Modern

Det avskalade och rena

Nymåne i modern stil är ett avskalat hus med en nutida touch. Asymmetriskt placerade fönster är klassiska för stilen. Funktionalismen med dess enkla, kubiska formspråk och sparsmakade färgsättning är en stor inspirationskälla.

Nymåne i modern stil

Boarea: 165 m²
Byggarea: 198 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 4,4 m
Taklutning: 8°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.