Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,9 m
  • Byggarea 128 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett nytt sluttningshus från Myresjöhus med fyra sovrum.

Midnattssol är ett hus för dig som drömmer om att bo på kusten – men som passar lika bra i alla kuperade landskap. Midnattssol i sin Ocean Living-stil är ett ståtligt val med klassiska detaljer.

Du når huset från övervåningen, där du hittar Midnattssols gemensamma ytor. Mitt i köket finns den stora köksön, med fri sikt ut genom generösa glaspartier. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns gott om plats för avkoppling och för att umgås. Möjlighet finns även att dela av för att skapa ett extra rum vid behov. Denna våning ger möjlighet att öppna upp till ryggåstak för ännu mer rymd. De mer privata delarna ligger i sluttningsvåningen där du bland annat hittar husets fyra sovrum och ett allrum – som kan öppnas upp för att släppa in omgivningen.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Ocean Living stil

En trappa ner i huset når du allrummet – som omges av tre sovrum, badrum och tvättstuga. Ljuset strömmar in från stilenligt spröjsade fönster och dubbla altandörrar som vetter mot uteplatsen.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Ocean Living stil

Från övervåningens entré har du nära kontakt med köket, med fri sikt ut genom klassiskt spröjsade fönsterytor. Vardagsrummet ligger i vinkel för en öppen känsla mellan rummen. Härifrån når du även balkongen.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Ocean Living stil

2 av 2

Övervåning - Ocean Living stil

LJUST & KLASSISKT

Stilen Ocean Living är inspirerad av den amerikanska östkusten. Husets fasader är ljusa, symmetriska och ger ett tidlöst intryck. De generösa och småspröjsade fönstren i vit kulör kombinerat med liggande, vitmålad panel är klassiska attribut.

VACKRA KONTRASTER

De 2-kupiga, svarta takpannorna ger en snygg kontrast till det annars ljusa huset. Huset har bearbetade pelardetaljer vid hörn och foderlösningar ovan fönster är också typiska för stilen.

UTE MÖTER INNE

Via den generöst utformade balkongen skapas ett naturligt flöde mellan ute och inne. Entrén till huset finns på övervåningen där de gemensamma ytorna är placerade.

I köket har du fri sikt ut genom generösa glaspartier
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

6 300

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energiförbrukning*

(inklusive hushållsel)

11 700

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

5 anledningar till att bygga Smart

Myresjöhus Level One-sortiment består av enkla och riktigt prisvärda hus – och har självklart samma höga kvalitet som alla Myresjöhus har.

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.