Husmodell

Milton

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 146 m2
 • Arkitekt Aleksandra Ohlson
 • Bygghöjd 3,3 m
 • Byggarea 165 m2
 • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Milton

1–planshus med sadeltak, 145,8 m²

Grunden till den här planlösningen är hämtad från huset Båstad, men utseendet har en helt annan känsla med estetik från New England. Tanken är också att det ska påminna om en herrgård, vilket gör symmetrin särskilt viktig. Titta till exempel på fönstrens storlek och placering.

Miltons många naturliga vinklar ger möjlighet till flera uteplatser, placerade efter hur vind och sol kommer åt ditt hus. Spröjsen, som är så karaktäristiska för New England, är också intressanta. Förr kunde man inte tillverka stora glasrutor. Istället satte man ihop flera små med hjälp av spröjs. Idag fyller inte spröjsen någon funktion, utan är bara en estetisk detalj.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Inspirerat av New England

Altandörrar och fönster har en horisontell spröjs och den liggande panelen ger en karaktäristisk skuggbildning i fasaden. Fönsteromfattningar, knutbrädor och taksprång har alla detaljer som är särskilt ritade för våra Ocean Living-hus. 

Många sovrum

De välplanerade ytorna ger plats för många sovrum. Förutom att det passar bra för större familjer ger det också en naturlig flexibilitet till ditt hem. När barnen flyttat kan de extra sovrummen enkelt anpassas till gästrum, kontor eller hobbyrum.

Standard & tillval

Innerdörrar

Innerdörrarna i våra hus kommer från en av Nordens främsta dörrtillverkare – Dooria. De har tillverkat dörrar i över hundra år och vet vad som krävs för att de ska hålla riktigt länge.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Vitvaror

Våra vitvaror kommer från Siemens och ger dig allt du behöver för att ditt kök ska göra varje dag både smidig och god. I standardpaketet ingår kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spis, ugn och mikrovågsugn.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 300 kWh 11 800 kWh 37 kWh/m²
Uppsala 6 300 kWh 13 300 kWh 48 kWh/m²
Sundsvall 6 300 kWh 16 000 kWh 66 kWh/m²
Luleå 6 300 kWh 18 200 kWh 82 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Båstad

 • 146 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Båstad

1-planshus

Saxnäs

 • 137 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Saxnäs

1-planshus

Torekov

 • 139 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Torekov

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?