Husmodell

Saxnäs

 • Typ 1-planshus
 • Boarea 137 m2
 • Arkitekt Aleksandra Ohlson
 • Bygghöjd 3,2 m
 • Byggarea 154 m2
 • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Saxnäs

1-planshus med sadeltak, 137 m²

Burspråket i köket är en intressant detalj på Saxnäs. Det gör att du flyttas närmare husets utsida när du sitter vid matplatsen. Sektionen med kyl och frys på ena sidan och garderob på den andra blir en naturlig barriär mellan kök och entré. Den långa baren delar av köket mot vardagsrummet.

Ett ryggåstak löper genom hela den öppna ytan mellan vardagsrum och kök och ger ett luftigt intryck till husets sociala ytor. Föräldrarnas och barnens sovrum ligger åtskilda i var sin del av huset, med tillhörande badrum och WC. Den praktiska klädkammaren vid föräldrarnas sovrum kan också byggas om till bastu.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Många sovrum

De välplanerade ytorna ger plats för många sovrum. Förutom att det passar bra för större familjer ger det också en naturlig flexibilitet till ditt hem. När barnen flyttat kan de extra sovrummen enkelt anpassas till gästrum, kontor eller hobbyrum.

Vackert ryggåstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett ryggåstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Standard & tillval

Kök

Kombinationen av köket som arbetsyta och sällskapsrum ställer sina krav på funktion och form. Därför samarbetar vi med HTH. De bygger köksinredning av högsta kvalitet, djupt rotad i den danska designtraditionen.

Läs mer

Badrumsmöbler

Som standard ingår två badrumsinredningar med spegelskåp och belysning – en till bad och en till WC/dusch. Det är en bra grund för att skapa badrum att trivas i.

Läs mer

Värmesystem

Vi har flera olika värmepaket och beroende på dina behov och förutsättningarna på din tomt kan du välja allt från fjärrvärme till flera olika typer av värmepumpar från svenska Nibe.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 200 kWh 10 900 kWh 34 kWh/m²
Uppsala 6 200 kWh 12 100 kWh 43 kWh/m²
Sundsvall 6 200 kWh 14 300 kWh 59 kWh/m²
Luleå 6 200 kWh 16 300 kWh 73 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

1-planshus

Båstad

 • 146 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Båstad

1-planshus

Smart 126

 • 126 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Smart 126

1-planshus

Torekov

 • 139 m2
 • 4 Sovrum
Mer om Torekov

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?