Husmodell

Sjöbris

  • Typ 1-planshus
  • Boarea 142 m2
  • Arkitekt Anna Lantz Niklasson
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 196 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Allt om detta hus

Ett 1-planshus med härlig rymd och smart planlösning.

Passar både barnfamiljen och de som vill ha gott om plats för gäster.

Det är dags att lära känna Sjöbris – ett större 1-planshus, som består av två vinklar. De hjälper till att bilda två olika zoner, där den ena blir mer privat med sovrum och badrum. I den andra, där ryggåstaket skapar underbar rymd, finns det gott om plats att umgås med familj och vänner. Med husets påkopplade garage kan det även placeras på lite mindre tomter, där ett garage annars hade varit svårt att få plats med.

Husets vinkelform är både vacker och praktisk. Den skapar en uteplats med skydd från vinden på baksidan – som är perfekt om man placerar huset i ett öppnare landskap.

”Med det påkopplade garaget kan Sjöbris även placeras på lite mindre tomter, där ett garage annars inte hade fått plats.”

Anna Lantz Niklasson, arkitekten bakom Sjöbris

Ett nytt namn på ett hus med många möjligheter.

Sjöbris är utveckling av en flexibel husmodell från Myresjöhus som tidigare hette Baskemölla. Som Sjöbris finns huset tillgängligt i tre olika stilar. Fördjupa dig i den industriella stilen – men ta dig även en titt på huset i modern och lantlig stil.

Planlösningar

Sjöbris kommer i tre olika stilar och varje stil har sin egen planlösning med skillnader som förklaras i bilderna nedan. Kontakta oss för att få veta mer om hur du kan anpassa huset!

Sjöbris x Industriell

I den industriella stilen får Sjöbris en modern och effektfull utsida som följer med in. Det här är ett hus för den som vill kombinera det dramatiska och det ombonade – med ett spännande resultat. En självsäker blandning av hårda material och klassisk charm.

Sjöbris i industriell stil

Boarea: 142 m²
Byggarea: 196 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,1 m
Taklutning: 34°

Sjöbris x Modern

Här har den klassiska husformen klätts med en kombination av slät puts och en midja av liggande panel. Den lite strama och moderna känslan förstärks av det plåtinklädda gavelkrönet. Ett hus som passar väl in i en stadsmiljö eller längs kustbandet.

Sjöbris i modern stil

Boarea: 142 m²
Byggarea: 196 m²
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,7 m
Taklutning: 34°

Sjöbris x Lantlig

Kombinationen av den pustade fasaden, korta takfoten och de elegant spröjsade fönstret skapar en klassisk känsla. I den vackra, lantliga stilen passar Sjöbris perfekt in i ett elegant, lantligt område.

Sjöbris i lantlig stil

Boarea: 142 m2
Byggarea: 196 m2
Antal sovrum: 4 st
Byggnadshöjd: 3,1 m
Taklutning: 34°

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?