Golv och trappa

Fick i dagarna tillbaka det golvprov/trappfärg snickarlaget gjort och som skall passa till det övriga golv vi valt.Först fick vi ett prov men vi tyckte det var lite för mörkt.Det tog då bara några dagar så hade de gjort om provet och sänt tillbaka det hem till oss.Fin service och snabba tag! Kan verkligen rekommendera dem! Träet kommer att anvädas på trappsteg/blocksteg och överliggare, resten blir vitt.


Här kommer trappmodellen från snickarlaget som heter classic, här med blocksteg som vi också valt.En fin detalj tycker jag.

Här en bild på det golv vi valt, kommer från Boen och heter "Noir".Det är INTE rött som man kan tro på bilden utan några nyanser mörkare än valnöt.Golvet är i mörkbetsad ek och mkt hårdare än t.ex. valnöt och ändra inte färg. Vi hade i vårt tidigare hem valnöt och lite ledsna blev vi när golvet efter en sommar ändrat färg till rödbrunt!!

Klinker ja! I hallen har vi bestämt att det skall vara schackrutigt i stil med denna fina bild som jag lånat från Sotheby.Våran grå platta blir något ljusare än denna. Dessa har vi hittat hos Centro och heter Kustgranit.


Här är plattorna som förutom i hallen också kommer att pryda golven i badrummet, gästtoan och tvättstugan, dock bara den ljusgrå. Väggarna blir vita.

#blogg100

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.