Leverans av soffor och stolar

Hoppas att ni har det bra och njuter av våren!Då har jag kommit tillbaka från jobb i Norge och vi fortsätter att boa in oss i nya huset.Gardin längder är sydda (8 st i 2,70 längd), vi har fått hem våran svängda 4 sits soffa, två fåtöljer och 6 st matstolar. Alla möbler från Trademax. Leveransen tog ca 2 veckor pga att de missat lite i att ändra beställningen. De hade fel mobilnummer så ingen svarade då de skulle leverera. Detta ledde till att de kördes tillbaka till ett DHL lager i Stockholm. Två stolar var lite trasiga så de åker tillbaka på reklamationen så får vi snällt vänta på nya. Vi är supernöjda med möblerna och de passar jätte fint ihop med gardiner och övrig färgsättning. Vi har inhandlat en silver ryamatta och det som saknas nu är ett soffbord, passande kuddar och annat piff men det får komma vart eftersom man springer på det.


Soffor och fåtöljer kommer från Tradmax och heter Howard, vi valde mörkgrått tyg eftersom vi har småbarn. De är jättesköna att sitta i, så pass att mamma nu också vill beställa hem dessa. Kuddarna ser lite ojämna ut på bild men de är de alltså inte, vi får bara sitta till dom lite.

Gardinerna är grå, inte lila som man kan tro på bilden. Tyget kommer från Jotex och heter Grace som för övrigt finns i andra färger. De kommer i 5 meters klipp och kostar inte mer än ynka 74,50 st vilket jag tyckte var ett riktig bra pris. Passade på att beställa i vit färg också så att man kan byta.Tyget är glansigt och känns lyxigt. Tanken med detta är en hotel/lounge känsla och därmed lade vi krutet på att köpa Kirsh stänger som man fäster i taket. Gardinerna kan man dra runt som man vill utan att de fastnar.


Mattan i silver sprang jag på på Rusta faktiskt och är riktigt fin och tjock. Har letat som en galning efter en silver rya. Den heter Tindra

Nu återstår piffet och soffbordet och tanken är att det färdiga resultatet ska vara grått, mörkbrunt, hemtrevligt, elegant, krom detaljer och rotting. Fortsättning följer....


Köksstolarna/matplatsen kommer det bilder på i ett annat inlägg då vi inte är klara där än :)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.