Nya planlösningen i huset


I dag fick vi nya planlösningen. Nu känns det riktigt bra, så när som på att en spånskiva hamnat i sovrummet i stället för allrummet på övervåningen och en dubbeldörr i glas som vi vill ändra på så att den öppnas till vänster.


Vi har stuvat om lite i tvättstugan, på motsatt sida om vasken kommer också en bänk men de sätter vi upp i efterhand då det måste var besiktningsbart. Där under kommer vi ha tvättkorgar. Hoppas på att få en 3D ritning på den från Fredrik (HTH) Vi har också satt upp överskåp på ena sidan.


I hallen blir allt i klinker, även vid trappen och kapprummet men det finns inte med i ritningen då vi tar det på plats med plattsättaren.


Köket stämmer nu överens med våra 3D ritningar. Hällen blir på en halv köks ö/bardel och det blir en sittbänk vid ena fönstret. Åh den dagen man får nyckeln och får kliva in där. Vilken fröjd!


Sen får vi se hur vi gör med gästrummet/biblioteket/arbetsrummet. Kanske en platsbyggd bokhylla en dag, längst ena väggen....


I kapprummet kanske en mudroom möbel eller bara garderober som sväljer mkt kläder och skor.Allrummet på övre plan blir stort, ljust och fint, vi tog bort två sovrum där. Blir ett perfekt rum att umgås i med barnen för Wii kvällar mm.Underbara söderläget kommer bli perfekt!Vi har också bytt till den 2 dm breda Ocean Living panelen då det skulle bli för mkt problem för fabriken med den vanliga panelen ihop med alla snickerier kring bl a fönster. Det funkar helt enkelt inte med vanlig panel


Nu blir det mest rätt för alla inblandade och fabriken blir glad.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.