Rea på Mio

Höll ju på att glömma! För ett tag sedan var jag och handlade på Coop och alldeles intill ligger en ny öppnad Mio butik. Tänkte jag skulle ta en liten titt förbi där och tanka inspiration.

Den kökslampan jag tidigare spanat in var nersatt i pris men sista exet hängde i taket. Jag fick ned lampan till ett kanonpris och självklart fick den följa med hem. Så tok nöjd med den!

Lampan kommer från LampGustaf och heter Newport. Gillar även att takfästet är i krom och sladden svart.

Även fick två stycken av dessa följa med hem, även dem var nersatta till halva priset. Lampan kommer från Markslöjd och heter Fjällbacka. Ibland blir man bara lite extra nöjd. Tänker att dessa kan få pryda vårt sovrum eller barnens rum.
Gällande kontors lampa hittade jag denna ny tappning på Bankers lamp. Är för närvarande LampGustafs bestseller. Måste nog säga att den är lite snygg!Måste också berätta om IKEAS Barometer. Var ju och köpte två sådana till grabbarnas rum och jag måste verkligen säga att det var en gedigen pjäs! Ursnygg, välarbetad och tung. Välter inte i första taget. Nu ville son nr två, som har pippi på "guld" ha en av våra gamla mässingslampor istället så en av dessa fick flytta in till vårt blivande arbetsrum. Jakten på en snygg taklampa till hallen fortsätter. Det är nog som Emelie från familjenbbygger säger -Det lättaste är att bygga hus, det svåra är att hitta rätt saker/inredning till huset. En sak till, vi har fått sällskap av en ny bloggerska som också heter Caroline, hon finns på 2FLOORSTORE och bloggar nu om ett Myresjöhus i New Englandstil de ska bygga. Vill välkomna henne in i byggsvängen ;) Må gott allihopa så ses vi på bloggen imorgon. Kanske blir ett inlägg om grabbarnas rum?
Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.