Semestern slut - nu bygger vi igen!

Då var man tillbaka i gamla gängorna igen, börjat arbeta och kliva upp i ottan. Ni har nog alla njutit för fulla muggar av denna sommar. Svårt att inte njuta av detta härlig väder. Alla har ju oavsett när de haft semester i år upplevt bra väder. Fantastiskt och hoppas det upprepas fler somrar framöver.


Vi har både legat på latsidan och varit aktiva. Altanbygget är nu i gång. Har varit svårt att snickra i denna hettan. Även...en altan ligger ju som oftast på den soligaste platsen och så även här. Men nu så!


Vi bygger i 3 sektioner och avslutar varje sektion med en lodrät planka/ trall. Först ut blir vänster sida, sedan fortsätter vi rakt framför huset. Sist ut blir högra sidan som ju även ligger närmast vägen. Vi kommer också låta altan fortsätta längst vänstra kortsidan. Tror det blir en härlig frukost plats i vårsolen. Vi kommer i detta skede låta bli altan räcken eftersom vi ändå inte kommer ha en porch på plats i det närmaste. Vi tänker också att det ska vara lättskött. Tanken blir sedan att på framsidan och högra sidan av huset ha plattor, sten eller grus tillsammans med häck. Önskan om en halvmåne formad granit trappa vid entré är också något som ligger högt på listan. Återkommer med fler bilder.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.