Det närmar sig...

slutbeställning! Igår var vi på möte hos Myresjöhus, det sista på husritningen klargjordes och nästa vecka ska alla tillval vara klara. Vi valde att ta bort ett högt fönster på den sidan där ingången är, är osäker på om vi gjort rätt. Målet var att få mer väggyta inne, men det är ju alltid fint med mycket fönster.


Vi har kommit en bra bit på väg med tillvalen men det är fortfarande frågetecken kring, golv, väggpanel, badrumsinredning och lite ändringar som vi vill göra i kök och groventré. Det är inte lätt alltså! Om vi har tur hinner huset bli klart innan sommaren, det hade varit superhärligt!


Måste kontakta säljaren på HTH imorgon så att vi kan gå vidare. Här kommer några bilder på de handtag och luckor som vi ska ha i köket.Luckan som vi har valt heter vit kvadrat och handtagen kommer jag dessvärre inte ihåg namnet på.Snygga bilder från HTH´s showroom i Jönköping. Tänkte först att vi skulle ha lådor under tvättmaskin och torktumlare, men vi har ångrat oss. Väljer att ha dem i vanlig höjd för att få mer bänkyta ovanför. Vi har tänkt ha höga överskåp för maximal förvaring och spottar under, vit lucka med handtag enligt standard. Bänkskivan vi valde var mörkgrå om jag inte minns fel, var ju ett bra tag sen vi var i Jönköping och gjorde våra val.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.