Slutbeställning!

Idag har vi gjort klart vår slutbeställning, känns så skönt! Det har varit mycket funderade och grubblande, men nu kan vi lägga det bakom oss och fokusera på det som kommer framöver. Vi måste bestämma vilket golv vi ska ha, eftersom vi valde bort det som ingick. Sedan är det elen, samt val av kakel och klinker. Det dröjer ett tag till det ska väljas, men det är nog lika bra att börja fundera kring det redan nu. Jag tycker att kakel och klinker nästan är det svåraste att välja!


Känner mig nöjd med våra tillval. Vi fick till sist med vår vinkyl, men på grund av den fick köket ritas om i sista sekund. Niclas på HTH har verkligen varit till stor hjälp! Vi har även valt att bredda köksön så att den är 120 cm bred istället för 60 cm. Vi får på så vis mer förvarning, mer bänkyta och möjlighet att kunna sitta vid dess kortsida. Kan visa bilder på det framöver. Vi har även valt till;


- Rostfria vitvaror i kök


- Spottar under diskbänk i kök och groventré


- Bytt många av skåpen i köket mot utdragslådor


- Torkskåp


- Annan trappa


- Ljudisolering mellan väggar på övervåningen


- Extra spånskiva i vissa väggar


- Elslingor i golvet i badrummet uppe


- Handdukstork


- Annan inredning än standard WC nere


- Standard kommod i badrum uppe, men lagt till badkar, högskåp och en annan spegel


- Gjort balkongen större och flyttat den så att utgången är från allrummet


- Aluminiumfönster


- Kamin


- Lumi-garderob i stora sovrummet


- Vitmålat trätak på nedervåningen


- Liggande träpanel på vissa inneväggar


Vi valde även bort vissa saker. Tog exempelvis bort en altandörr, bytte balkongräcke och vi valde standard ytterdörrar framför de som egentligen ingick. Som sagt, känns så skönt att vi gjort alla val. Hoppas bara att det blir som vi tänkt oss när det är klart!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.