Nu börjar det äntligen hända grejjer!

Japp, det var ett tag sen vi skrev på bloggen. Har faktiskt inte hänt så mycket sen sist, men nu så.Byggstartsmöte hade vi för 2 veckor sen. Det gick bra, men det var en hel del grejjer som vi ändrade på igen. Framför allt ritningarna, lite saker som inte kommit med under alla turer på ritningskontoret. Lade även till att Myresjöhus ska gjuta plattan till vårat garage, med brunn. Markarbetet börjar nu i veckan som kommer, alltså v. 7. Så vi ska ut nån dag och bestämma höjdläge på huset samt träffa anläggningsfirman. Få lite mer info och priser om fyllnadsmaterial och diverse.


Huset levereras i slutet av v. 10 enligt planerna, spännande. Inflyttning kommer ske under v. 33. Vi valde att skjuta på det eftersom det annars hade hamnat mitt i semestern och de hade fått stressa lite för att hinna färdigt. Känns som ett mycket bra beslut. Då hinner vi måla huset och fixa lite trädgård innan det är dags att flytta in. Inte helt fel.


För övrigt har vi bestämt färdigt kakel och klinker, återkommer med foton på det.


Nu är det tapetval och lura lite på elritningar som gäller. Spottar eller inte, det är frågan.Vi har ju hört att spottar och fondväggar är sååååå 2001, så vi är lite vilsna för tillfället ;)


Annars går mycket tid åt till att fundera och leta upp allt som vi vill ha till huset. Titta kan man ju....Under tiden njuter vi av livet i vår lilla 2:a på 58 kvm.Följer med spänning syrrans å jobbarkompisens husbyggen på gatan. De flyttar v. 15 resp 11. Kul:)


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.