Slutbeställningen avklarad!

Äääääntligen är väl det enda vi kan säga...Som man suttit och funderat, planerat och räknat fram och tillbaka. Många timmar vid datorn har det blivit. Men nu är det avklarat och det känns kanon. En kul grej är att det bara diffade 500 kr mot vad vi hade räknat på. Då valde vi till lite mera grejjer, samtidigt som lite annat blev billigare.Lite vad vi valt:


RyggåstakFunkispanel50 cm runt fönster på framsidan2 st liggande fönster i köket istället för de vanligaGolv överallt utom sovrummen blev vit ekFörberedelse för kaminKraftigare värmepumpAlessiblandare kök och badrumSlätt gipstak i hela huset ( lätt värt de extra tusenlapparna)Målade väggar i kök/vardagsrumsdelenYtterdörr Lejonet i mörkgrå med aluminiumramKommoder Sanity i svart högblankt med runda tvättställIsolerade innerväggarLite ändring i planritningenEtt gäng infällda spotsStilpaket rostfri vitvarorStörre duschvägg i lilla badrummetKökOch lite annat smått å gott :)Alla tillvalen landar på ca 300 000 kr.


Lite bilder på det vi valt...


Tvättställsblandaren, sååå snygg!


Köksblandaren


Kommod Sanity Vedum. I like.....


Bubbelkopp Neptun Rubin Duo. Livskvalite!!!

Det bästa med Myresjöhus är att de jobbar med bra och välkända leverantörer där det finns mycket att välja på.


Nu när detta är spikat å kart så är det dags att välja allt annat. Vi ska bestämma lite hur vi ska göra med garage/ carport, titta ut kakel, tapeter å allt annat.Mycket att fundera på, men sååå roligt.....


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.