En vinterhälsning från oss


Vi har nu firat både jul och det nya året i vårt nya hus. Det har varit precis så fantastiskt som man kan föreställa sig och vi stortrivs.


Nu när vi bott i huset i nio månader börjar det infinna sig ett annat lugn och vi börjar kunna smälta alla intryck från det senaste året. Hela processen med att bygga hus är intensiv och väldigt händelserik. Det är en liten utmaning och en erfarenhet, men inte alls så ansträngande som man kan befara, speciellt inte då vi löste det med Myresjöhus och totalentreprenad.


Vi ska fortsätta arbetet med att färdigställa vårt hem allt eftersom, vad som nu kan menas med att färdigställa. Ett sådant här projekt blir aldrig riktigt färdigt och det finns alltid något att ta tag i. Men det finns en nivå där vi kan känna oss nöjda och inte ett omedelbart behov av att greppa ett verktyg i vår närhet.


Till alla som följt vårt bloggande skickar vi en vinterhälsning och till er som undrar om det kommer mer på bloggen svarar vi; vi får se. I mån av tid och intressanta händelser skriver vi något.


Tills dess


Sköt om erHej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.