Byggstarten vid horisonten

Samrådsmöte. Äntligen. Sista kontrollen av handlingar och ritningar innan tummen upp för byggstart. Ett fåtal frågor kom upp och besvarades. Allt i sin ordning. Mötet tog en timme och innehöll genomgång av ansvariga entreprenader mm, info om ansvar som byggherre samt en sista titt på situationsplanen.

Kontrollansvarige Per-Ola från Hessleholmen AB är satt i arbete att lirka fram ett datum för utsättning samt byggstart för schaktning. Sen ska det minsann gjutas grund för både hus och garage! Detta sker inom kort.

När grunden väl är på plats får vi första lasset – byggmaterial till dubbelgaraget. Detta ingår inte i avtalet med Myresjöhus, men jag bygger det själv under semestern. Kort efter att garaget är klart kommer så huset från fabrik – smack, smack, smack! Sen står där ett Grönskär på tomten.

Någonstans här emellan kommer också semestern att infinna sig, så det är lite ovisst hur mycket vi hinner med innan den. Men spännande ska det bli! Senaste man gjorde något större byggprojekt var den dubbla carporten till vårt före detta hus. Om det var skoj då? Och om det blir skoj nu? Räkna med det!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.