Tapeter - Check!

Då var vi klara med tapetvalen. Det var inte lätt men i helgen lånade vi hem de tapetböcker som vi hade att välja ur, Bårås Tapeter och Decorama. Det var ju kanske inte de roligaste tapeterna men vi lyckades hitta tapeter till alla rum! Underbart, där sparar vi lite pengar iaf :) Men tapeten till entrén blir den jag la upp tidigare från Mimou.


I vårt sovrum kommer jag att vara lite daredevil och köra på en mörkgrå tapet i hela rummet. Tror det kommer bli super mysigt om man sen satsar på att ha vita möbler och vit sänggavel. Rummet är ljust i sig då hela kortväggen är fönster och har sol mer eller mindre hela dagen.


Gästrummet kommer vi att ha en fondvägg (trots att jag från början sa att jag inte ville ha fondväggar) men jag hittade en så fin ljusbeige tapet med dova mönster av vassliknande skepnader i vitt och grått. Låter kanske konstigt men det var super duper snyggt :) sen blir det vita med liiiiiiiiite grå struktur i för att det inte ska bli en bländande känsla när solen ligger på.


Barnrummet blir som jag visade tidgare, även här blir det en fondvägg men med en ljusgrön tapet där jag sen kommer att försöka mig på att handmåla ett träd med rosa blommor (kolla tidigare inlägg längre ner om tapeter)


Dressingroomet (snyggt uttryck va? :) kommer vi ha en pärlbeige tapet med smala, smala ränder som skimmrar (ränderna ser man bara om man tittar väldigt nära) tror det blir en varm och behaglig känsla av den.


Arbetsrummet, här var det super svårt att hitta något. I och med att rummet kommer vara ganska ljust så funderade jag först på att köra en ganska mörk tapet men ändrade mig i sista sekund och tog en mörkvit tapet med en struktur som nästan såg ut som ett grovt tyg (så svårt att förklara bildligt).


Snyggt blir det!! (hoppas jag) :)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.