Bloggpremiär

Glad första advent!

Jag och min sambo är precis i starten av vårt husbygge i utkanten av Gurkstaden och tänkte att det kunde vara en kul idé att föreviga det i bloggform. Det känns just nu som själva definitionen av skräckblandad förtjusning.

Vi har hunnit med en hel del redan innan detta inlägg. Något som jag kommer gå in på i nästa inlägg.

Just nu så går vi i väntans tider. Efter att ha köpt tomt och skrivit entrepenadkontrakt så väntar vi sedan sex veckor tillbaka på nybyggnadskarta från kommunen. Det är på den som man sedan ritar ut var man tänkt placera huset på tomten.

En justerad planritning utifrån våra önskemål har vi hunnit få och den känns bra sånär som ett par mindre justeringar som vi kommer ta så småningom då vi skickar in vår slutbeställning till Myresjöhus. I samband med ritningen så fick vi också ett mail ifrån HTH där vi ombads boka ett möte med dom för att rita upp köket. 11/12 kom vi överens om så då bär det av ner till Jönköping till deras stora köksutställning.

Stannar där för idag, nu är bloggen igång och vi kommer gå igenom de steg vi redan tagit samt dem som komma skall här framöver. Stay tuned.

/Västeråsarna

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.