Här har ni oss, familjen Larsson.

bild

Här är vi. Maria, Monica, Oscar, Jan och sist men inte minst hunden Hedda. Familjen Larsson årgång 1996.

Mycket har hänt sedan dess. Maria och Oscar har flyttat hemifrån och bildat egna familjer. Hedda jagar kaniner uppe på himlens ängar och vi har fått en efterföljare i familjen som lyssnar till namnet Siri. Jan och jag har fått silver i håret och blivit både mor- och farföräldrar. En sak har dock inte förändrats och det är vår kärlek till ett litet skånskt fiskeläge som heter Vitemölla. Där har vi sedan 1992 ett litet fritidshus invid Kiviks marknadsfält. Ett typiskt sommarhus från 70-talet på 50 m2.

Önskan att vara permanentboende på Vitemölla har alltid funnits hos mig, men min man är ett stadsbarn och ville så förbli, ända tills för nått år sedan. Då förstod han äntligen sitt eget bästa och insåg att det var på Vitemölla som vi skulle bo året om. Gissa om jag blev lycklig.

Vi satte igång att planera en ombyggnad av huset, men insåg snart att det var bäst att bygga ett helt nytt. Min man fann snart vårt drömhus hos Myresjöhus. Lilla herrgården, vad passar bättre för oss som snart är friherre och friherrinna, dvs pensionärer.

Våren 2016 har Lilla herrgården bytt plats med detta huset. Vad vi längtar!!!!

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.