TT som i Takpannor och Tomt

Lilla herrgården Takpannor och tomt 051

I fredags var jag och min lilla mamma nere på Vitemölla för att titta till vår Lilla herrgård. Vi kan inte vara annat än nöjda med vår byggentreprenör Göran Stenzel. På en dag var alla takpannorna på plats och även plåten på vindskivorna och hängrännorna. Målaren hade också varit där och målat vindskivorna innan plåten sattes på.

Lilla herrgården Takpannor och tomt 017

Inne i huset har taket täckts. En bra assistent har Göran i sin 14-årige son som hade novemberlov och av den anledningen kunde vara med och hjälpa till. Skulle inte förvåna mig om han går i sin fars fotspår och blir hantverkare han också.

Lilla herrgården Takpannor och tomt 023

Mamma tyckte att det var roligt att få se huset på riktigt och inte bara på bild. Hon var lika nöjd med huset som jag.

Lilla herrgården Takpannor och tomt 022

Det som däremot känns lite konstigt är frågan var vår trädgård tog vägen. Var lite mallig  innan, över att vi inte skulle behöva anlägga en trädgård, så som de flesta husbyggare får göra.

Lilla herrgården Takpannor och tomt 067

Men det lär nog även bli vår lott. Som tur är har vi Göran som tar ansvar över det mesta. Grannarna rapporterade att han och sonen var där och tog bort allt avfallsmaterial från bygget i lördags. Han ser också till så att vi får hjälp med att få bort den stora sandhögen och utjämning av tomten.

Lilla herrgården Takpannor och tomt 014

Att bygga ett hus med konceptet nyckelfärdigt kräver ändå en del av oss som beställare, men med sådan här bygghjälp blir det mycket lättare och känns så tryggt. Så det är inte bara TT utan ännu ett T som i Tack, vilket är till dig Göran.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.