Ut med de gamla och in med de unga. Lägenheten är såld!

För snart två veckor sedan skrevs köpeavtalet på för vår lägenhet. Det gör att vi som är ett lite äldre par byter plats med ett yngre, nämligen Sara och Hubert och deras son Love.

 Vi är så tacksamma och glada för att vi kan lämna över vår härliga gamla lägenheter till dem. Att försäljningen redan är avklarad känns inte så dumt det heller. Det är så tryggt. Nu har vi förhoppningsvis den ekonomiska biten i hamn.När vi hade mäklare här som tittade på lägenheten i våras, så sa de att det inte gick att sälja den förrän efter jul. Ingen vill köpa en lägenhet som de inte får tillträde till på över ett halvår. Men det var helt ok för Sara och Hubert. Den som väntar på något gott ........!Det är en viss skillnad på ritningarna på vår Lilla herrgård och vårt nuvarande hus. Förrutom storleken så skiljer det över hundra år på dem.

Fasad-mot-Ryttmästaregatan

10402539_10201835158628562_5393987818611072211_n

Så många fikastunder Siri och jag har avnjutit på vår fina gård. Här trivs vi, men inget går upp mot vår fina utsikt mot marknadsfältet på Vitemölla. Snart drar vi dit. På måndag är det tekniskt möte i Simrishamn och sedan kör vi bort om till Vitemölla för att bocka av i kontrollplanen efter husflytten. Undrar vad Siri ska säga när hon får se tomten utan huset? Ja så mycket lär hon väl inte säga, men nog kommer hon att nosa runt efter det. Vi får väl se.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.