Vårt fina lantkök blir till

För ett par veckor sedan var jag på Ikea och planerade färdigt vårt kök. Jag hade bokat in två timmars planering med Maria Lindberg. Hon har arbetat många år med köksplanering och är mycket duktig, vilket hon verkligen visade prov på när jag var där. Tyckte att jag hade förplanerat mycket på Ikeas planeringsverktyg, som finns att ladda ner på deras hemsida, men ack så mycket som återstod. Maria visste precis hur allt skulle vara för att vi skulle få ett så praktiskt och lättarbetat kök som möjligt, lika väl som ett vackert. Hon var dock inte riktigt överens med min placering av kyl och frys, men lite vardagsmotion är inte skadligt.

När de två timmarna var över var jag helt slut och ändå var det Maria som hade stått för själva arbetet vid datorn. Nu har vi vårt underbara lantkök klart på pappert. Vecka 3 2016 landar det på Vitemölla för uppmontering i vår herrgård.

Kanske är det någon som undrar varför vi fått välja ett kök från Ikea och inte ett HTH-kök som brukligt är när man bygger ett Myresjöhus. Som ni kanske minns så hade vi kommit långt i vår planering av ombyggnaden av vår befintliga lilla sommarstuga och att vi skulle få behålla det Ikea-kök som vi hade planerat var ett måste för oss när vi gick över till att bygga Lilla herrgården. Även val av Gorenjes Retro kyl/frys var ett måste.Övrig fast inredning kommer från Myresjöhus ordinarie leverantörer. Så underbart med ett företag som verkligen sätter sina kunder i första hand. Vi är så nöjda och glada över det sammarbete som vi har med vår kontaktman Jonas Larsson på Malmökontoret.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.