2 års besiktning avklarad idag!

Ojoj vad tiden går fort. Har i sept. bott i huset i 2 år. Så idag hade vi våran 2 års besiktning. Den gick väldigt bra. Var inte så mycket fel, förutom lite sprickor i väggarna (väldigt lite enl. besiktningsmannen). De största felet som måste åtgärdas är att det knarrar väldigt mycket i golvet på övervåningen då man går på det. Troligen är det något som ligger mot balken i golvet så det knakar. För att åtgärda detta måste de gå in genom taket på nedervåningen, jaja vi får se vad de hittar på. Är dock väldigt irriterande att det knakar så mycket. Sedan hade tydligen några tegelpannor gått itu och dessa måste vi åtgärda då de antagligen gått sönder under vintern då det var så mkt snö, phu det lät jobbigt att åtgärda. Vi får se när hantverkarna dyker upp för att åtgärda felen, de har ca 2 mån på sig.


I sommar har vi fortsatt att måla på huset och garaget, nu är det bara lite kvar, så det ska bli helt klart i år så vi äntligen kan lägga undan målar penslarna!!


Vi har lejt bort plattsättningen på framsidan och mellan hus och garage, blev super bra. Har även planterat gräsmatta på framsidan. Sådde tyvärr precis innan värmeböljan så det var svårt att få fart på gräset, men nu börjar det likna nått.Håller nu på att ska anlägga gräsmatta på baksidan. Hade igår en grävmaskin som jämnade till marken och tog bort sten mm. Så nu väntar vi på jord och sedan är det bara att så.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.