Ändring av preliminär besiktningen

Våran byggledare Kent ringde idag och meddelade att snickarna inte hinner bli klara med allt tills den 20/8. Blev inte helt förvånad då de är en hel del kvar att göra. Den nya tiden blev 28/8 kl 13:00. Men som tur är kvarstår fortfarande slutbesiktningen 3/8, så någon ändring på inflyttningsdatum verkar det inte bli.


Våran kakelkille Dennis var i huset och kaklade klart det sista. Han ringde och bad oss komma dit för att vara med och bestämma hur vi ville ha det i köket. Passade då på att ta med lite fika till grabbarna, det verkade uppskattat.


Vi hade tänkt ha kaklat upp bakom fläkten, men han tyckte det blev lite konstigt avslut till de andra väggarna där det då skulle va målat eller tapetserat. Han tyckte isåfall att vi skulle kakla överallt, även runt fönstrena, eller bara kakla ca 50cm upp och sedan måla vitt resten. Vi valde då det senare alternativet. Han sa att vi skulle spara kakel så om vi ångrade oss om kaklingen bakom fläkten kunde han komma och göra det senare, det kändes som ett bra förslag. Är annars väldigt nöjda med valet av kaklet i köket. Det är så svårt att veta hur det kommer se ut innan.


Målarna var också där. De hade redan dragit ner den felaktiga tapeten och spacklat om väggen i vardagsrummet. Så nu var den färdig för våran fondtapet. Han nämnde även att han skulle räkna ut priset för fondtapeterna då de är dyrare. Ja ja det är väl bara att betala, hihi.


Här kommer nya bilder:


Luckor och kakel uppsatt. Till vä på bild ska kyl, frys, micro och ugn vara.
Dennis sätter upp det sista kaklet. Där han står kommer fläkten och hällen va.Snabbt går det, nu var han klar."Mitt skafferi" som jag valt. Men blev väldigt undrande över hur hyllplanen och dörrarna var uppsatta. Pratade med våran snickare Kalle om det, men han sa att alla hyllplan inkl. backarna var lätta att ändra på. Skönt, för detta var jag verkligen inte nöjd med. Det var inte så jag tänkt det då vi beställde detta skafferi.Klinkern i hallen. Ännu nått vi blev väldigt nöjda med. Nu är allt kakel och klinker uppsatt och nu kan vi andas ut lite, det blev nog som vi tänkt oss.
Modulen i badrummet uppe höll på att sättas upp. Ska bli kul att se hur det blir då det är klart då vi inte riktigt sett hur det ska se ut innan.Snickare Stefan gör jobbet med att sätta upp den.Stommarna för garderoberna var uppsatta i ett av sovrummena på övervåningen. Massor av bra plats att förvara kläder mm i.


Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.