Inflyttade!!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men det har varit SÅ mycket med flytt och allt + att vi bara haft Dannes mobila internet.


Slutbesiktningen blev flyttad från onsd. till torsd förra veckan. Allt gick bra var bara saker som gick att ordna på engång, så efter besiktningen fick vi våra efterlängtade nycklar!!!


I lö gick flyttlasset. Oj vad smidigt det gick, det var så många snälla vänner och släktningar som hjälpte oss, TACK så mycket!! Kändes så konstigt att få flytta dit sina saker.


På söndagen var vi tvunga att åka till radhuset och tömma det sista, var lite småsaker kvar så vi hann inte göra mycket i huset då. På kvällen kom en installatör för att sätta upp parabolen vi beställt, men tyvärr blev det knas då vi inte kunde gå via våran mediacentral som vi har i huset, så vi vet fortfarande inte hur vi ska lösa det (tydligen är inte mediacentralen gjord för parabol utan för vanlig antenn). Har fula kablar slingrande i huset nu. Även på måndagen var det fullt upp. Dagen började inte bra då städerskan konstaterade att det var något knas med frysen i radhuset, proppen gick hela tiden, typiskt! På em var vi till banken och lämnade över nycklarna till de nya ägarna men måste ju tyvärr ordna med frysen innan vi kan lämna radhuset bakom oss.


Tisd. började inte heller bra då Danne konstaterade att jag hade punka på ett av mina däck på bilen. Troligen har det blivit på våran garageuppfart där det ligger massor av spik och skruv (lite surt då det står i byggpärmen att tomten ska vara städad på skräp mm). Vi har rensat så gott vi kan men har självklart missat några. Så det var bara att åka och fixa det. När det var klart tänkte vi åka till IKEA men då vi var påväg dit pratade vi med städerskan och då kläckte hon ur sig helt plötsligt att det rinner massor av vatten från frysen så golvet börjar bogna sig. Så det var bara att vända och åka till radhuset. Som tur var det några byggare där som ska renovera badrummet. Men det var inte så farligt, rann endast lite vatten som tur va. En av byggarna var även elektriker så han skulle kolla på frysen åt oss under veckan, så nu hoppas vi det löser sig.


På onsdagen bar det av till IKEA för att köpa lite saker till huset. På em var vi till banken för att lägga om lånen mm. Detta var en bra dag utan sura överraskningar.


Idag torsd. har vi bara varit hemma och fixat i huset + att min pappa var snäll och kom för att klyva lite ved som vi har på tomten. Så nu hoppas vi våran otur vänder, har varit en jobbig vecka.


Vi trivs iallfall väldigt bra i huset, börjar mer och mer kännas som hemma. Lucas verkar stormtrivas med alla stora ytor som finna att springa runt i. Sätter in lite bilder senare.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.