Kakel och klinkers

Äntligen har vi tagit oss iväg till interkakel för att välja kakel osv till huset. Jag älskar sånna här saker så jag är inne och springer på interkakel minst en gång i månaden 🙈 Vi bestämde oss för att åka till Falun eftersom deras utställning är mycket större än den i Gävle. Men fy tusan vad svårt det är!! På plats tog det ca 2 timmar för oss, jag och gubben är väldigt överens om det mesta och vi har snarlika smak när det kommer till sånt som är "basic" ungefär som enkla väggplattor i vitt och vi gillar samma storlek och former. Problemet är bara att när vi ska välja något lite mer udda eller testa gå utanför boxen så har jag en tanke om blingbling och marockanskt kakel. Hans sida av det är murriga bruna färger och skiftningar. Helt olika med andra ord 🙈 Efter mycket om och men och typ 3 vändor runt i butiken senare så valde vi kakel och klinkers till båda badrummen, kakel till köket och klinkers till hallen.. sen kom vi hem och efter 3 timmar funderande och bläddrande i katalog så ändrade vi oss, nu har vi valt kakel till köket och bara kaklet till badrummen. Så vi går mot fel riktning. Därför besökt vi interkakel här i stan idag för att beställa hem lite prover och kolla på en till utställning för lite mer inspiration.Vi blev inte jättemycket klokare tyvärr men jag tror ändå att vi lutar åt det här hållet:

Ljusgått eller mörkgrått är färgerna vi just nu är inne på. Vi älskar det ljusgrå vi har i badrummet idag så vi drar oss mot något snarlika.

Ett kakel som vi båda fastnat för! Vi kör nog en liten detalj med de här kaklet någonstans. Grått eller vitt är frågan?

Jag är kär i detta golv och vill precis som hemmet_k ha det i min tvättstuga, återstår att övertyga gubben om att de är rätt val!

Sist men inte minst är det här hexagonmönstret som jag älskar och vill ha i lilla badrummet. Tyvärr har vi inte hittat något i butiken som är lika snyggt som det här.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.