Vår planlösning!

Vi har valt att gör lite ändringar på vårt Kärngården gentemot originalritningarna

Dessa ändringar har vi valt att göra.

Större groventré och därmed få dörren till toan ut mot entrén.
Fönstret i groventén är ändrat till ett liggande likt de ena fönstret i sovrummet på nedre plan.
Vi har även valt att ändra det andra fönstret i groventrén ut mot kortsidan av huset mot ett likadant som det i köket och därmed få en utsida som matchar bättre.
Vi har även satt in ett långsmalt stående fönster i entrén samt ett i badrummet nere.
I det rum som är tänkt att ha som tv-rum för oss har vi plockat bort altandörren och istället satt denna och en till i utbyggnaden vid de stora fönstren.
På ovanvåningen har vi valt att ta bort klädkammaren och istället få ett större badrum.
Vi har även valt att plocka bort fönstren från sovrummen (sovrum 3 och 4) som var ut över mot de stora öppna matsalsrummet/vardagsrummet.

Se bilderna här inunder!



@vi_bygger_karngarden