3 månader

Om tre månader är huset färdigt!! Snickarna var färdigt invändigt i fredags, för denna gång. De är tillbaka ca vecka 16/17 för att lägga golv och göra allt annat färdigt. Vecka 13 är det målarnas tur att börja i vårt hus. Strax därefter är det BL-interiör (kakel, klinker) som kommer att göra sin grej i huset.

IMG_2855

Vi har beställt fasadbelysningen. Det känns bra att äntligen, äntligen ha kommit så nära vårt nya hem att vi kan börja göra sådana praktiska saker. Det är lite som när man väntar barn och helt plötsligt inser att det är hög tid att börja fixa allt praktiskt för att ta emot ett nytt liv. För oss är det inte en bäbis utan ett hem, ett hem som är planerat för att passa just Vår familj som en skräddarsydd handske.Vi pratar om grejer vi vill ha till köket. Jag har förmodligen en färdig plan för våra gardiner redan. I fredags började jag fundera på att kolla upp bredden på fönstren för att hitta rätt rullgardiner till sovrummen och TV-rummet.(För drygt två veckor sedan genomgick jag en operation och fick komplikationer som följd, därför har jag spenderat mycket tid i sängen med att scanna av internet efter smarta inredningslösningar läst trädgårdstidning och sett på trädgårdsprogram på TV4play något som lett till att vi också funderat mycket på hur vi ska anlägga trädgården.

IMG_2967

IMG_2935

Vi har faktiskt även tagit in offerter på målarfärg, eftersom det är ett projekt som närmar sig och vårt färgval inte ingår i standardsortimentet utan måste beställas.

IMG_2965

IMG_2968

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.