Inspiration Selmas rum

Än så länge ser Selmas rum väldigt vit ut. Vitt tak, vita väggar och en fondvägg med björkar på. Det behövs mycket färg och detaljer att transformera rummet från sterilt till barnvänligt. Vi älskar naturen och skogen, så temat var enkelt att hitta. Nu behövdes det bara lite fantasi och internet research och så kom jag upp med en ganska bra plan på hur Selmas rum kommer se ut. Myshörnan kommer bli den bästa delen tror jag. Iaf skulle jag ha älskat en sådan hörna.

Selmas myshörna

Mattan heter Hampen och är från Ikea, den ser ut som gräs tycker jag. Alla små mjuka djur är också från Ikea, de tillhör en serie kallat Vandring. Tapeten kommer från Duro och heter Karelia. Det fina tältet är från Roommate och finns att köpa bland annat hos Jollyroom.se. Lägerelden ska jag göra själv, jag hittade en bra beskrivning online hos Lindsay & Drew.Även över sängen kommer jag har lite skogsmys. Med en handmålat tall och en måne som nattlampa. Även här hämtade jag inspirationen från ikea.

Nu är det inte långt kvar innan jag kan inreda rummet. Bara golvet kvar att läggas och dörren ska hängas, sedan är det äntligen dags att piffa och puffa. Det finns risk att det är jag som kommer sitter i tältet och njuter av rummet. Hoppas Selma tycker det är ok.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.