Paket varje dag

De sista dagarna trodde jag nästan att det är jul och min födelsedag samtidigt. Det kom en leverans med finfina paket varje dag. Och allt innan förväntat tid. Det känns bra nu. Först ut var matsalsbelysningen, sedan kom tapeterna till hi-fi-rummet, följd av trallen, köksbänken och matsalsstolarna idag. Så kul att få huset lite mer färdigt för varje dag som går. Henrik har lagt trall i dagarna tre och har kommit halvvägs. Jag har spacklat undervåning för fullt och räknar med att vara klart i veckan. Håll tummarna att det fortsätter flyta på.

Nu har vi kommit en bit på trallfronten och fint blir det. Det var lite krångligt i början att få till brädorna rätt med metallclips istället för vanliga trallskruv men efter en dag övning går det bra nu. Det blir så snyggt utan synliga skruvar!

Det var visst en bänksskiva av lite större format. Det gick inte uppför trappan så våra starka män tog vägen över balkongen. De tyckte nog att det var rätt så stort och tung. Jag var så nyfiken, så jag öppnade paketet och kikade in. Så fin den var, exakt så som jag ville det. Nu måste vi bara få upp den på köksön. Några frivilliga?

Och till sist våra nya stolar. De kom idag och Selma har redan provat och godkänt de. Ha en fin sommar. Vi håller er uppdaterade.

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.