Vitt, vitt, vitt

Nästa vecka kommer målaren och det blir; vitt :) Att sätta upp en papptapet där man måste tapetsera omlott känns inte rätt. Själva har vi valt easy-up när vi tapetserat och tyckt att resultatet är strålande när tapeten ligger kant i kant. Jag blev lite förvånad att det fortfarande är papptapetstandard i ett nyproducerat hus?! Vi valde av denna anledning att måla väggarna genomgående i vitt. Kan tänka mig att vi sätter upp fondtapeter i barnens rum till hösten när vi bott in oss lite och känt efter hur vi vill ha det. Dessutom har vi spetsat in oss på att göra en fotoförstoring av vår bröllopsbild till vårt sovrum - vi får se om det blir av.


Dennis och snickarna har jobbat på så pass bra att vi ligger steget före i tidsplaneringen! Roligt men eftersom det kommer 3 nya myresjöhus på gatan nu i vår så blir det en del väntetid ändå. Det ska bli superkul att spana in grannens Kornetthus som kommer inom kort, rekommenderar deras blogg här på Myresjöhus hemsida! Familjen Nilsson.


Vitt vs. svart


Vi har fortfarande inte bestämt oss för om det blir vit eller svart fasad. Därför blev grundfärgen grå, bra kompromiss va´? haha. Tanken var att det skulle kanske vara lättare att bestämma sig för detta när huset väl var på plats men icke! Nåväl, det får väl växa fram ett beslut och så hoppas vi på att kunna måla huset under senvåren tidiga sommaren maj-juni strax innan vi får tillträde till huset. Det var bästa tiden för att måla fasad enligt färgbutiken. Det blir till att använda årets semester till att måla, flytta, snickra garage, gräsmatta, stensättning, tapetsering... ja just det ja, vi är ju snart husägare igen! Jag tror vi har gått och blivit lite lata här i vår hyreslägenhet ;)

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.