Överlämning Smart 98

Den 9 augusti överlämnade vi ett Smart 98 till en nöjd kund utanför Degerfors som förlorat sitt tidigare hus i en brand. Vi önskar kunden ett stort lycka till i sitt nya hus!

Smart 98 är ett välplanerat 1-planshus med välplanerade kvadrametrar.Det här huset upplevs betydligt större än sina knappa hundra kvadratmeter. Det passar utmärkt för en mindre familj som gillar att umgås på öppna, gemensamma ytor. Den generösa fönstersättningen ger en nära kontakt med trädgården och ökar känslan av rymd ytterligare.

Planlösningen är öppen. I motsats till de öppna sällskapsytorna ligger sovrummen väl avskilda. Du har också möjlighet att välja till en extra WC istället för klädkammaren vid de två mindre sovrummen. Ryggåstak finns som tillval. Det ger både karaktär och en luftigare känsla till kök och vardagsrum.

Fler nyheter

2020-05-12

Överlämning av ett kundanpassat Vikhög

Den 12 maj hade vi äran att överlämna ett kundanpassat Vikhög till våra kunder Christina och Stefan Almgren i Runnaby utanför Örebro. Vi tackar familjen för det stora förtroendet och önskar dem ett stort lycka till i framtiden!

2020-03-20

Överlämning av ett kundanpassat 2-planshus

I början på våren, den 4 mars, hade vi äran att överlämna ett kundanpassat 2-planshus med mansardtak till våra kunder Maria och Nicklas Thoreson i Gyttorp utanför Nora. Vi tackar familjen för det stora förtroendet och önskar dem ett stort lycka till i framtiden!

2020-02-18

Överlämning Kungshamn

Tisdag den 11 februari överlämnade vi ett kundanpassat Kungshamn till våra fantastiska kunder Jon Jander och Sofia Persson utanför Örebro. Vi tackar för det stora förtroendet och önskar familjen ett stort lycka till i framtiden!

2019-12-16

God Jul och Gott Nytt år!

Tiden går fort när man har det roligt, snart är julen här och ett nytt spännande år väntar runt hörnet. Vi önskar dig en förtrollande jul och ett magiskt nyår! Hälsningar från oss på Myresjöhus i Örebro.

2019-12-02

Överlämning Avanti

Den 22 mars överlämnade vi ett putsat Avanti till våra fantastiska kunder Sebastian och Benita. Vi tackar familjen för det stora förtroendet och önskar familjen ett stort lycka till i framtiden!

2019-11-26

Överlämning Lilla Herrgården

Fredagen den 9 augusti hade vi äran att överlämna ett kundanpassat Lilla Herrgården till våra fantastiska kunder Anneli och Erkki i Arboga. Vi tackar för det stora förtroendet och önskar paret ett stort lycka till i framtiden!

2019-11-26

Överlämning av ett specialritat 1-planshus

En solig fredag i oktober hade vi äran att överlämna ett specialritat 1-planshus till våra fantastiska kunder i Åbytorp utanför Kumla.

2019-10-22

Besök oss på bomässa 9-10 november

Helgen den 9-10 november hittar du oss på Örebros största bomässa som håller hus på Conventum Arena.

2019-10-08

Överlämning Smart 98+

Vi har haft den stora äran att överlämna ett Smart 98+ till Therese och Andreas i Örebro. Huset är ett 1,5-planshus med liggande träpanel och tätare spröjs på fönsterna. Vi tackar paret för förtroendet och önskar de ett stort lycka till i sin nya bostad!

2019-09-23

Överlämning kundanpassat Stjärnvik

Den 19 september hade vi äran att överlämna ett kundanpassat Stjärnvik till vår kunder Helen och Johan i Karlskoga. Huset överlämnades med 0-fel!

2019-06-27

Glad sommar!

Nu är sommaren här och det är dags att njuta av sol och semester. Vi önskar er alla en fantastisk svensk sommar!

2019-04-30

Överlämning specialritat 2-planshus

I början av april hade vi det stora nöjet att överlämna ett specialritat 2-planshus till våra nöjda kunder Bianca och Tobias. Ett ståtligt hus som vi hoppas paret kommer att trivas i.

2019-04-30

Överlämning Lilla Herrgården

Den 26 april hade vi det stora nöjet att överlämna ett Lilla Herrgården till en kund som förlorat sitt hem i en brand. Vi tackar för det stora förtroendet och önskar kunden ett stort lycka till i sitt nya hus.

2019-01-25

Överlämning specialritat 1-planshus

Den 23 januari hade vi den stora äran att överlämna ett specialritat 1-planhus till våra nöjda kunder. Vi tackar för det stora förtroendet och önskar paret ett stort lycka till i sin nya bostad!

2017-09-11

Överlämning Cobb Bay

Vi har haft den stora äran att överlämna ett Cobb Bay till familjen Fryxell i Lillkyrka, Örebro. Vi tackar för förtroendet och önskar familjen ett stort lycka till i framtiden!

2017-09-07

Överlämning av ett kundanpassat 1-planshus

Myresjöhus i Örebro har överlämnat ett kundanpassat hus till familjen Axelsson i Norra Bro, Örebro.