Lediga tomter i Stockholmsområdet

Just nu har vi två fina tomter lediga i Mariefred och en fin tomt i Strängnäs. Alla tomterna ligger i lantlig och fin miljö. Tomterna visas söndagen den 19 mars. Välkommen att boka din visning!

LEDIG TOMT I STRÄNGNÄS

Just nu har vi en ledig tomt i en härlig och lantlig miljö med närhet till Mälaren och friluftsliv. Tomten ligger i trevlig skogs- och sjömiljö med gångavstånd till bad och båtliv.

På tomten har du möjlighet att bygga valfritt Myresjöhus.

Tomten visas den 19 mars klockan 14.00-14.30. Läs mer och boka din visning här.

LEDIGA TOMTER I MARIEFRED

Vi har två lediga tomter i lantlig miljö med närhet till Mälaren, friluftsliv, bad och båtliv.

På tomten har du möjlighet att bygga valfritt Myresjöhus.

Tomterna visas den 19 mars klockan 15.30-16.00. Läs mer och boka din visning här.

Dela detta

Fler nyheter

2017-10-03

Hem, Villa och Bostadsrättsmässa

Nu närmar sig Nordens största bomässa med stormsteg. Du som letar inspiration för hemmet och går i husbyggartankar har möjlighet att besöka oss 12-15 oktober på Hem, Villa & Bostadsrättsmässan som håller till på Älvsjömässan.

2017-09-25

Överlämning Mästergården

Myresjöhus i Stockholm har haft den stora äran att överlämna ett Mästergården till en mycket nöjd nollfelskund i Vallentuna. Detta var en av tre nollfelsbesiktningar på två dagar. Vi tackar familjen så mycket för förtroendet och önskar dom stort lycka till i sitt nya boende!

2017-03-27

Säljstart av Brf Björnö Vik 1

Nu har vi säljstartat 22 välplanerade bostäder i kedjehusform i natursköna Björnövik. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

2017-02-14

Husleverans till Stockholm

En bitande kall dag i februari levereras ännu ett fint kundhus till Stockholmsområdet. Den här gången var det ett Ängsö på 195 kvm i två våningar med rejäla ytor för umgänge.

2016-10-15

Havsnära tomt i Skärlinge Sorunda

Bo lantligt med närhet till badplats och skog i Skärlinge Sorunda