Beställ katalog

Att bygga hus med oss innebär att husdrömmen inte behöver vänta. Vare sig du drömmer om något mer lättskött, mer storslaget, eller bara älskar en viss stil – då har vi ett hus för dig. Med Myresjöhus som husleverantör är möjligheterna många. Och valet är alltid ditt.

Gediget

Ett Myresjöhus andas kvalitet in minsta detalj. Från arkitektens design till byggnadssätt och materialval – ja, hela vägen fram till ett färdigt hus. Ända sedan 1927 har vi byggt hem som håller i generationer.

Tryggt

Tryggt byggt, trygga garantier och en trygg affär med en stark och stabil aktör. Med Myresjöhus får du alla ingredienser för en trygg hemresa. Det är vårt löfte till dig.

Personligt

Hemlängtan är personligt. Därför innehåller vårt breda sortiment av husmodeller något för alla: från första huset till mer extravaganta husdrömmar. Vi hjälper dig att hitta rätt, och anpassa huset om det behövs.

Totalentreprenad

Enklaste vägen hem

Myresjöhus totalentreprenad är det enkla och trygga sättet att bygga hus på. Du får en egen projektledare som leder dig hela vägen till ett nyckelfärdigt hem.

Läs mer

Visningshus

Upplev oss på riktigt

Undrar du hur det känns att gå in i ett Myresjöhus? Sluta fundera och anmäl dig på visning i ett av våra hus runt om i landet.

Gå på visning!
Per Andersson Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Goda råd för husbyggare

Vi på Myresjöhus menar att det både ska vara tryggt, bekvämt och roligt att bygga hus. Som hustillverkare lägger vi därför stort fokus på att du ska ha full koll på hur allt går till. Här har vi valt ut några artiklar på temat. Trevlig läsning!

Kundreportage

Vad tycker våra kunder?

Vem vet mer om hur det är att bygga hus med oss, än någon som redan gjort det? Nej, vi tänkte väl det. Här lämnar vi över ordet till våra kunder runt om i Sverige.

Läs reportagen

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Inspireras av redan byggda Myresjöhus

Låt dig inspireras av andra som har byggt med Myresjöhus. Under hashtagen #myresjöhus samlas våra husbyggare och delar inspiration så att du kan bygga ditt drömhus.

 

Frågor om hustillverkare

Naturligtvis behöver du ta reda på din husleverantör kan bygga just ditt drömhus – och leverera det dit du vill bo. Undersök också vilka valmöjligheter du har när det gäller standard, tillval och möjlighet att justera planlösningen – och om erbjudandet passar din plånbok. Varför inte börja med att se vad vi på Myresjöhus kan erbjuda?

Läs vidare vad du ska tänka på när du ska välja hustillverkare

Framförallt: ta reda på vad du får för pengarna. Alltså: vad som ingår i affären. Är det totalentreprenad som gäller, och ingår då även grunden? Markarbete? Hur ser det ut med garantier, försäkringar och besiktningar? Dessutom är det klokt att välja en hustillverkare som kan ge dig en tydlig och heltäckande produktionskostnadskalkyl, det brukar även underlätta i kontakten med banken. Hos Myresjöhus är det en självklarhet.

Nej, olika hustillverkare har sitt eget sätt att bygga på. Somliga bygger industriellt – andra bygger i lösvirke. Dessutom kan det skilja en hel del på såväl byggprocess som val av material. Med risk för att låta lite skrytsamma vågar vi på Myresjöhus påstå att vi kan det här med att bygga trähusvi har ju gjort det i närmare hundra år nu.

Läs vidare hur vi bygger våra Myresjöhus.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.