Husmodell

Kullavik

  • Typ Sluttningshus
  • Boarea 189 m2
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 5,21 m
  • Byggarea 109 m2
  • Antal rum 4 Sovrum
Allt om detta hus

Kullavik

Sluttningshus med sadeltak, 188,6 m² (BIA 22,5 m²)

Kullavik är en smart planerad sluttningsvilla som passar den lite större familjen. Den imponerande entrén ger ett rejält ljusinsläpp som flödar in vid trappan och ända bort till vardagsrummet. Ett invändigt runt fönster mellan köket och trappan förstärker det ljusa intrycket.

Sällskapsytorna har en central plats på båda våningarna och är riktade mot fönsterpartierna. Både köket och föräldrarnas sovrum har dörrar ut mot den stora balkongen. På sluttningsvåningen finns bland annat tvätt, klädkammare och allrum. Det som kallas groventré kan med ett dörrbyte omvandlas till huvudentré om tomtens förutsättningar kräver entré från första våningen.

Arkitekt, Aleksandra Ohlson

Är du intresserad av det här huset?

Kontakta oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Planlösningar

Vill du anpassa planlösningen? Våra arkitekter ritar dagligen anpassade planlösningar. Läs mer om att anpassa ditt hus.

Fördelar

Kök med plats för gemenskap

Stort och luftigt kök som blir en naturlig samlingsplats i ditt hus. Här finns en praktisk bardel där exempelvis dina gäster kan slå sig ned så att ni kan fortsätta umgås samtidigt som du förbereder middagen. 

Vackert ryggåstak

Det här huset presenteras i ett utförande där yttertakets lutning gör det möjligt att välja till ett ryggåstak. Det ger en luftigare känsla till entréplanet och blir ett vackert blickfång i hela rummet det löper genom. 

Standard & tillval

Solceller

Solceller i kombination med värmepump är ett sätt att verkligen minimera din miljöpåverkan. Därför är vi stolta att i samarbete med Nibe erbjuda solcellspaket.

Läs mer

Badrumsmöbler

Som standard ingår två badrumsinredningar med spegelskåp och belysning – en till bad och en till WC/dusch. Det är en bra grund för att skapa badrum att trivas i.

Läs mer

Mediacentral

Dagens hem är fulla av modern teknik. För att slippa sladdar och ge dig högsta möjliga prestanda utrustas alla Myresjöhus med en mediacentral och ett kommunikationsnät.

Läs mer

Energiberäkning

Ort Hushållsel Totalt Energianvändning
Malmö 6 900 kWh 13 700 kWh 36 kWh/m²
Uppsala 6 900 kWh 15 300 kWh 44 kWh/m²
Sundsvall 6 900 kWh 18 100 kWh 59 kWh/m²
Luleå 6 900 kWh 20 700 kWh 73 kWh/m²

Redovisade värden för energianvändning avser ett hus uppvärmt och ventilerat med frånluftsvärmepump, Nibe F750 och fönster med u-värde 1,3.

3D-modell

Husbyggarskolan

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Sluttningshus

Smart 149

  • 149 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 149

Sluttningshus

Dixi

  • 149 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Dixi

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?