Beställ katalog

Moderna hus för alla smaker.

En stor inspirationskälla till vår moderna stil är funktionalismen, eller funkis, som man säger. Funkishus är kända för ett enkelt och avskalat uttryck. Det återkommer i våra moderna husmodeller tillsammans med oregelbundna vinklar och en stark karaktär med skandinavisk känsla.

Hus i modern stil för ett modernt liv

Stilren känsla, raka linjer, stora glaspartier, låga taklutningar och kontraster i färgsättningen. Det är bara några av de arkitektoniska godbitarna i vår moderna stil. Bland våra moderna husmodeller hittar du hus i nutida funkis, som Morgondagg är ett tydligt exempel på – men också ladhus, som Gryning. Här kommer inspirationen från äldre tiders lador, en väldigt skandinavisk form av minimalism som pryder sin plats i de flesta omgivningar. Alla är de moderna hus med karaktär: ritade för att skapa gott om ljusinsläpp och rymd.

Nutida funkis.

Här hittar du husmodeller som ofta har platta tak och vertikal fasadpanel i färger som svart, murrigt grönt eller mörkbrunt. Stilen bjuder även på stora, asymmetriskt placerade fönsterpartier. Det här är hus ritade för att skapa ordentligt med ljusinsläpp och rymd.

Lär känna våra hus i modern stil.

Andra modeller som också kan fås i stilen

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.