Att bygga hus med Myresjöhus.

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Lär dig allt i husbyggarskolan

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Hitta din stil!

Tillval och stilpaket

Dina valmöjligheter.

När du bygger hus med Myresjöhus är valmöjligheterna många. Upptäck hur du kan anpassa ditt hem i olika stilar och välja tillval som passar ditt drömhus.

Utforska dina val!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Ända sedan 1927 har vi på Myresjöhus byggt hus av högsta kvalitet. Idag är vi en del av medlemsägda OBOS: en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig innebär det en extra trygghet att bygga hus tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Läs mer om trygghet

Garantier & försäkringar

Detta gäller när du bygger med oss.

Totalentreprenad

Så bygger du med total trygghet.

Finansiering

Så går det till!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Artiklar om att bygga hus

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.