Utforska våra enplanshus

Lär känna några av våra välplanerade 1-planshus. Här finns alternativ som passar bra för dig som bygger i ett flackt landskap. De här husen är även ritade för de hushåll som vill uppnå ett enkelt och praktiskt boende, utan trappor. Med ett enplanshus får du allt på ett och samma våningsplan.

Inga trappor att tänka på i ett enplanshus

Förutom att det här är några av de finaste husen vi någonsin ritat, är de särskilt bra för dig som är äldre, har små barn eller som av andra skäl föredrar att bo på ett våningsplan. Här finns nämligen inga trappor att ta sig uppför eller att ramla ner i. Många uppskattar bekvämligheten med att ha allt samlat på ett plan. En annan fördel som många inte tänker på, är ett 1-planshus inte skuggar tomten lika mycket som t.ex. ett 2-planshus. Ett lägre hus med vinklar ger dina uteplatser ett naturligt skydd från vinden. Våra enplanshus passar också bra om du bygger i flackt landskap utan andra hus i närheten. 

Enplanshus från Myresjöhus kännetecknas av smarta planlösningar som kan anpassas och optimeras efter tomtens förutsättningar.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.